Al 16 jaar uw vertrouwde leverancier

Tevredenheid gegarandeerd met 100% geld terug garantie!

Contact

Voor vragen en of opmerkingen kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier.
Wij uw bericht binnen 3 uur te beantwoorden.

Kosten

Uw aanvraag wordt altijd beoordeeld door een gekwalificeerde arts. Als de arts uw verzoek afwijst zijn daar geen kosten aan verbonden. Bij ons krijgt u niet te maken met verborgen kosten. Het bedrag van de door u gekozen medicatie is het bedrag dat u daadwerkelijk bij ons afrekent. In dit bedrag zijn alle kosten opgenomen: medicijnkosten, apothekerskosten, consult kosten, verzendkosten etc.

Levering

Bestellingen worden veelal dezelfde dag of de volgende werkdag verzoden. Als uw bestelling door de arts positief is beoordeeld heeft u uw bestelling dus binnen 1 à 2 dagen in huis.

Wij werken met UPS Express. Indien u niet thuis bent op het moment dat de chauffeur bij u aanbelt, dan kunt u uw bestelling afhalen op een UPS Service Point bij u in de buurt. Het adres vindt u op de notificatie die de chauffeur bij u in de bus doet.

Omdat u recept medicijnen besteld mogen wij uw bestelling niet in de bus doen zonder ontvangstbevestiging. Voor ontvangst is namelijk een handtekening wettelijk verplicht. Uw pakket mag ook door een huisgenoot in ontvangst worden genomen.

Uw pakket liever niet aan huis ontvangen maar afhalen? Op uw verzoek sturen wij uw pakket rechtstreeks naar een UPS Service Point bij u in de buurt. Een overzicht van alle Service Points vindt u op de website van UPS. U kunt de locatie van uw keuze invullen bij ‘ opmerkingen’ in het bestelformulier.

Apothekers

Dhr. Daniel Lee – GPhC Reg Nr. 2039891
Dr. Julian Harrison – GPhC Reg Nr. 2039775
Dhr. Phil Day – GPhC Reg Nr. 2043558
Mevr. Naila Dad – GPhC Reg Nr. 2045692

Apotheek

HR Healthcare Ltd
Unit 18, Britannia Way
Bolton, Lancashire BL2 2HH
England

Reg.Nummer: 1104545

MHRA Company number: C42389

11 + 10 =

Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes